Υλικά
Για 4 άτομα
500 γραμμάρια γάλα φρέσκο
250 γραμμάρια αλεύρι
3 αβγά
1 πρέζα αλάτι
40 γραμμάρια βούτυρο για το ψήσιμο
Για το σερβίρισμα:
4 κουταλιές πραλίνα σοκολάτας
1 μπανάνα κομμένη σε φέτες
120 γραμμάρια μπισκότα αλεσμένα
Εκτέλεση
Για τις κρέπες τοποθετείτε σε ένα μπολ το αλεύρι, τα αβγά και το αλάτι και ανακατεύετε καλά.
Προσθέτετε σιγά-σιγά το γάλα ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένα λείο μείγμα.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 26-28 εκατοστών σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί και το αλείφετε με λίγο βούτυρο.
Ρίχνετε 1 κουτάλα σούπας από το μείγμα στο τηγάνι και κάνετε κυκλικές κινήσεις για να απλωθεί το μείγμα στον πάτο του τηγανιού.
Ψήνετε την κρέπα σε σιγανή φωτιά για μερικά λεπτά και όταν ροδίσει την γυρνάτε από την άλλη μεριά με μία πλατιά σπάτουλα.
Φτιάχνετε τις υπόλοιπες κρέπες (μέχρι να τελειώσει ο χυλός) κατά τον ίδιο τρόπο, αλείφοντας κάθε φορά το τηγάνι με λίγο βούτυρο.
Τοποθετείτε την κρέπα πάλι στο τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά, απλώνετε στην μισή κρέπα πραλίνα σοκολάτας, λίγη μπανάνα κομμένη σε φέτες και τέλος τριμμένο μπισκότο.
Τυλίγετε τις κρέπες σε τριγωνικό σχήμα και σερβίρετε.