Υλικά
Για 4 άτομα
1 κόκκινο μήλο
1 πράσινο μήλο
1 μπανάνα
12 ρόγες κόκκινο σταφύλι
50 γραμμάρια μέλι
Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Για την γλυκιά κρέμα τυριού:
200 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
120 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
Για τις κρέπες:
250 ml γάλα
250 γραμμάρια αλεύρι
1 συσκευασία protein chocolate pudding Arla
3 αβγά
2 πρέζες αλάτι
Λίγο βούτυρο για τις κρέπες
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την χοιρινή σε λωρίδες και μετά σε μικρές μπουκιές.
Σε ένα άλλο ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πιπεριές, την κόκκινη και την κίτρινη σε μπαστουνάκια.
Τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι με νερό σε δυνατή φωτιά να βράσει και ένα wok σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το σησαμέλαιο.
Σοτάρετε τις χοιρινές μπουκιές για 1-2 λεπτά, τις αποσύρετε από το wok και τις τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Ξαναβάζετε το wok σε δυνατή φωτιά προσθέτετε άλλο λίγο σησαμέλαιο και σοτάρετε τα λαχανικά, τις πιπεριές μαζί με το φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι για 1-2 λεπτά.
Προσθέτετε το baby corn, κομμένο σε μικρά κομμάτια, μαζί με το καρότο και το τζίντζερ και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 1-2 λεπτά.
Προσθέτετε πάλι τις χοιρινές μπουκιές μαζί με 3 κουταλιές σόγια σος, ανακατεύετε καλά και χαμηλώνετε την φωτιά.
Τοποθετείτε τα noodles στο κατσαρολάκι με το βραστό νερό και τα βράζετε για 4 λεπτά.
Όταν τα noodles είναι έτοιμα, τα σουρώνετε και τα προσθέτετε μέσα στο wok μαζί με την υπόλοιπη σόγια σος και τον ζωμό κοτόπουλο και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 1-2 λεπτά.
Αποσύρετε το wok από την φωτιά, προσθέτετε τον χοντροκομμένο κόλιανδρο και σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά μπολ.