Υλικά
Για 4 άτομα
1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 πράσινη πιπεριά
1 πιπεριά Φλωρίνης
100 ml ζωμό κοτόπουλο
2 φέτες ανανά σε φυσικό χυμό
40 γραμμάρια φιστίκια κάσιους χοντροκομμένα
1½ κουταλιά κάρυ Μάντρας
1 κουταλάκι κουρκουμά
300 ml κρέμα καρύδας
Αλάτι ,φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες, την πράσινη πιπεριά και την πιπεριά Φλωρίνης σε μπαστουνάκια, τις φέτες ανανά σε μικρές μπουκιές και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Στο ίδιο ξύλο κοπής κόβετε το φιλέτο στήθος κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές.
Τοποθετείτε ένα wok σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τις μπουκιές κοτόπουλου για 1 λεπτό, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε το κρεμμύδι μαζί με την πράσινη πιπεριά και την πιπεριά Φλωρίνης και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό.
Πασπαλίζετε με το κάρυ Μάντρας και τον κουρκουμά, συνεχίζετε το σοτάρισμα για λιγότερο από 1 λεπτό, σβήνετε με τον ζωμό κοτόπουλο και προσθέτετε την κρέμα καρύδας.
Αφήνετε την κρέμα καρύδας να βράσει για 2-3 λεπτά, προσθέτετε τον ανανά, τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τα χοντροκομμένα κάσιους, ανακατεύετε καλά μία τελευταία φορά και σερβίρετε.