Καλοκαιρινό sandwich με κοτοσαλάτα

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ
    16-18'

Υλικά

Για 4 άτομα

4 χωριάτικες μπαγκέτες
1 τομάτα
4-5 φύλλα μαρούλι
Για την κοτοσαλάτα:
1 συσκευασία φιλέτο στήθος κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι Αγγελάκης
1 αγγουράκι
½ κρεμμύδι
1 κλωνάρι σέλερι
2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
100 γραμμάρια μαγιονέζα
100 γραμμάρια γιαούρτι
30 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και βράζετε τα φιλέτα στήθος κοτόπουλο για 16-18 λεπτά.
Όταν τα κοτόπουλα είναι έτοιμα, τα στραγγίζετε, τα ψιλοκόβετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Όση ώρα βράζουν τα φιλέτα στήθος κοτόπουλο, σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε σε μικρά κυβάκια το αγγουράκι και το σέλερι και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι.
Τοποθετείτε το κοτόπουλο σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το αγγουράκι, το κρεμμύδι, το σέλερι, τον ψιλοκομμένο άνηθο, την μαγιονέζα, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Κόβετε την τομάτα στην μέση και μετά σε λεπτές φέτες, ανοίγετε τις μπαγκέτες και μοιράζετε ισομερώς το μαρούλι, τις φέτες τομάτας και από πάνω την κοτοσαλάτα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΑΝΗΘΟΣ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΣΕΛΕΡΙ

×