Υλικά
Για 4 άτομα
8 ψωμάκια για hot dog
8 λουκάνικα Φρανκφούρτης
8 αγγουράκια τουρσί
200 γραμμάρια τοματίνια
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Για την coleslaw:
250 γραμμάρια λάχανο
90 γραμμάρια καρότο
40 γραμμάρια κρεμμύδι
80 γραμμάρια ξινολάχανο
100 γραμμάρια μαγιονάτα
20 γραμμάρια μουστάρδα
20 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
10 γραμμάρια λευκό ξύδι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Για την coleslaw, σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε το λάχανο και το κρεμμύδι και στο χοντρό μέρος ενός τρίφτη τρίβετε το καρότο.
Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το ξινολάχανο, την μαγιονάτα, την μουστάρδα, την μαύρη ζάχαρη, το λευκό ξύδι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση και τα αγγουράκια τουρσί σε λεπτές φέτες.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα τοματίνια για 4-5 λεπτά, να πάρουν ωραίο χρώμα και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε μία σοτέζα με βραστό νερό τοποθετείτε τα λουκάνικα Φρανκφούρτης και τα αφήνετε 3-4 λεπτά να ζεσταθούν.
Ζεσταίνετε ελαφρώς τα ψωμάκια στον φούρνο και στήνετε τα hot dog τοποθετώντας πρώτα λίγη coleslaw στο ψωμάκι, πάνω τις λίγα σοταρισμένα τοματίνια, από πάνω το λουκάνικο, άλλη λίγη coleslaw και τέλος τα αγγουράκια τουρσί.