Γύρος χοιρινός με πίτες και dip γιαουρτιού

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    10'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    8'

Υλικά

Για 2 άτομα

1 συσκευασία γύρος χοιρινός Εν Ελλάδι Creta Farms
2 πίτες για σουβλάκι
Για dip γιαουρτιού:
250 γραμμάρια γιαούρτι
40 γραμμάρια ελαιόλαδο
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
2 κουταλιές ροζ πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πίτες για σουβλάκι στα 8.
Τοποθετείτε τον χοιρινό γύρο στο μισό κάδο του Tefal Easy Fry & Grill και ψήνετε στους 200ο C για 7 λεπτά.
Μόλις περάσουν τα 7 λεπτά, ανοίγετε τον κάδο, ανακατεύετε τον χοιρινό γύρο, τοποθετείτε στο άλλο μισό τις πίτες και συνεχίζετε το ψήσιμο στους 200ο C για άλλο 1 λεπτό.
Όση ώρα ψήνετε ο χοιρινός γύρος σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dip γιαουρτιού, το ελαιόλαδο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, αλάτι και το ροζ πιπέρι και με ένα σύρμα ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα τις πίτες μαζί με τον χοιρινό γύρο και το ροζ πιπέρι

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΓΡΗΓΟΡΟ

ΕΥΚΟΛΟ

×