Graten βίδες με φυτικό κιμά με τοματίνια, φυτικό τυρί και φρέσκα μυρωδικά

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    30'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    30-35'

Υλικά

Για 4 άτομα

2 συσκευασίες Βίδες Ολικής Με Φυτικό Κιμά & Λαχανικά
4 κουταλιές ελαιόλαδο
400 ml νερό
Για το graten:
250 γραμμάρια λευκό φυτικό τυρί
300 γραμμάρια κίτρινο φυτικό τυρί
200 γραμμάρια φυτική κρέμα γάλακτος
300 γραμμάρια τοματίνια
2 κουταλιές ρίγανη ψιλοκομμένη
2 κουταλιές θυμάρι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείτε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε τις 4 κουταλιές ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τις βίδες ολικής για 1-2 λεπτά, προσθέτετε τα 400 ml νερό και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να ζεσταθούν οι βίδες.
Τοποθετείτε τις βίδες ολικής σε ένα μπολ, προσθέτετε το μισό λευκό φυτικό τυρί, το μισό κίτρινο φυτικό τυρί, τα μισά τοματίνια και τα φρέσκα μυρωδικά και ανακατεύετε.
Απλώνετε τις βίδες ολικής σε ένα πυρέξ, απλώνετε από πάνω τα υπόλοιπα τοματίνια, πασπαλίζετε με τα υπόλοιπα φυτικά τυριά, περιχύνετε με την φυτική κρέμα γάλακτος και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C, στις αντιστάσεις, για 30-35 λεπτά, μέχρι να λιώσουν τα φυτικά τυριά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

VEGAN

ΕΥΚΟΛΟ

ΤΥΡΙΑ

×