Γλυκά Ταψιού – Pillsbury

glyka-tapsiou-pillsbury

Η ελληνική κουζίνα, όντας σταυροδρόμι γαστρονομικών πολιτισμών, από την Ανατολή μέχρι και τη Δύση, υιοθέτησε, άλλαξε και αγάπησε τα γλυκά του ταψιού. Ποιος δεν έχει λαχταρήσει ένα μπακλαβά, ένα γαλακτομπούρεκο ή ένα σαραγλί; Ο Αλέξανδρος θα μας δείξει με τη τεχνική του και όλη την αγάπη του πως να φτιάχνουμε τα γλυκά αυτά. 

imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 – 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

glyka-tapsiou-pillsbury


imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 – 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

Η ελληνική κουζίνα, όντας σταυροδρόμι γαστρονομικών πολιτισμών, από την Ανατολή μέχρι και τη Δύση, υιοθέτησε, άλλαξε και αγάπησε τα γλυκά του ταψιού. Ποιος δεν έχει λαχταρήσει ένα μπακλαβά, ένα γαλακτομπούρεκο ή ένα σαραγλί; Ο Αλέξανδρος θα μας δείξει με τη τεχνική του και όλη την αγάπη του πως να φτιάχνουμε τα γλυκά αυτά.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Alexandros Papandreou Cooking studio με την εταιρία Miele, το σεμινάριο αυτό θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Miele που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσογείων 257 στο Νέο Ψυχικό.


Πάρε Τώρα Μέρος Στο Σεμινάριο

{rsform 9}

×