Υλικά
Για 2 άτομα
2 φιλέτα πέρκας
20 τοματίνια κομμένα στην μέση
150 γραμμάρια φασολάκια βρασμένα
100 γραμμάρια καλαμπόκι
100 γραμμάρια αρακά βρασμένο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 φοινόκια κομμένα σε λεπτές φέτες
3 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές άνηθο
2 κουταλιές μυρώνι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση, το φοινόκιο σε λεπτές φέτες και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε 2 κουταλιές βούτυρο.
Σοτάρετε το φοινόκιο μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 1-2 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε το τοματίνια, συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό και τοποθετείτε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα μπολ.
Ξαναβάζετε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το υπόλοιπο βούτυρο και το ελαιόλαδο.
Κόβετε τα φιλέτα πέρκας στην μέση και τα θωρακίζετε καλά και από τις 2 πλευρές, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Απλώνετε στον πάγκο τις κουζίνας σας 2 μεγάλα κομμάτια αντικολλητικού αλουμινόχαρτου 2in1 Sanitas, τοποθετείτε τα φιλέτα πέρκας και μοιράζετε ισομερώς τα λαχανικά μαζί με τα μυρωδικά.
Κλείνετε τα αλουμινόχαρτα 2in1 σχηματίζοντας ένα πουγκί, τα τοποθετείτε σε ένα ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο κελσίου για 14-15 λεπτά.
Όταν τα φιλέτα πέρκας είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από τον φούρνο, περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.