Υλικά
Για 4 άτομα
3 τομάτες
3 πράσινες πιπεριές
3 μελιτζάνες
3 κολοκυθάκια στρογγυλά
3 πατάτες κομμένες σε μακρόστενα κομμάτια
60 ml ελαιόλαδο
150 γραμμάρια χυμό τομάτας
Για τη γέμιση:
500 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς Μπούμπας
250 γραμμάρια φάνσυ Agrino
60 ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Την σάρκα από τις τομάτες
Την σάρκα από τις μελιτζάνες
Την σάρκα από τα κολοκυθάκια
25 γραμμάρια δυόσμο Aroma
50 γραμμάρια κουκουνάρι
50 γραμμάρια μαύρες σταφίδες
20 γραμμάρια ζάχαρη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και τον δυόσμο.
Πλένετε καλά τα λαχανικά, τα ανοίγετε και τα ξεκουφώνετε , ψιλοκόβετε τις σάρκες των λαχανικών και τις τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με το κρεμμύδι το σκόρδο και τον μαϊντανό.
Πασπαλίζετε τα λαχανικά με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και στις τομάτες βάζετε και λίγη ζάχαρη.
Προσθέτετε στο μπολ τον μοσχαρίσιο κιμά μαζί το ρύζι, το κουκουνάρι και τις μαύρες σταφίδες, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και ανακατεύετε καλά.
Γεμίζετε τα λαχανικά με την γέμιση, αφήνοντας περιθώριο 1 δαχτύλου και προσθέτετε νερό.
Κόβετε τις πατάτες κυδωνάτες, τις τοποθετείτε ανάμεσα στα λαχανικά, περιχύνετε με το ελαιόλαδο και τον χυμό τομάτας, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι τοποθετείτε το ταψί στον ξυλόφουρνο να σιγοψηθούν.