Υλικά
Για 2 άτομα
1 συσκευασία γαρίδες Ινδοειρινικού με ούρα Pescanova
4 κουταλιές ελαιόλαδο
½ κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
½ φινόκιο
1 πράσινη πιπεριά
300 γραμμάρια σάλτσα τομάτας
80 ml ούζο
2 κουταλιές θυμάρι ψιλοκομμένο
150 γραμμάρια φέτα χοντροσπασμένη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε το κρεμμύδι το φοινόκιο, την πράσινη πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα λαχανικά για 2-3 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σβήνετε με το ούζο, προσθέτετε τις γαρίδες μαζί με την σάλτσα τομάτας και το θυμάρι και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 2-3 λεπτά.
Αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά, πασπαλίζετε με την φέτα, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε.