Υλικά
Για 2 άτομα
1 συσκευασία γάμπαρη Αργεντινής Pescanova
Χυμό και ξύσμα από 2 μανταρίνια
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές soft Lurpak
80 γραμμάρια φιστίκι Αιγίνης
80 γραμμάρια ρόδι
100 γραμμάρια baby σπανάκι
Για το dressing:
90 ml ελαιόλαδο
25 ml χυμό λεμονιού
½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μίξερ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
Καθαρίζετε την γάμπαρη, τις τοποθετείτε σε ένα μπολ και προσθέτετε το ξύσμα και τον χυμό μανταρινιού και αφήνετε την γάμπαρη σκεπασμένη στο ψυγείο για 20 λεπτά να μαριναριστούν.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τις γαρίδες μαζί με το φιστίκι Αιγίνης για 1 λεπτό, προσθέτετε το soft, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό και αποσύρετε από το τηγάνι.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε το baby σπανάκι μαζί με το ρόδι, την γάμπαρη με το φιστίκι Αιγίνης, περιχύνετε με το dressing, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.