Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου
Η Γαλλική κουζίνα θα λέγαμε πως είναι η βάση της ευρωπαϊκής γαστρονομίας. Χαρακτηρίστικό αυτής της Κουζίνας είναι ο ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος συνδυασμός των γεύσεων.Η Κουζίνα αυτή ανήκει στις αγαπημένες του Αλέξανδρου, καθώς οι σπουδές του και τα πρώτα του βήματα στην μαγειρική, βασίστηκαν στην γαλλική γαστρονομική φιλοσοφία.Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε μερικά από τα μυστικά τις Γαλλικής κουζίνας, θα δοκιμάσουμε τυριά από το Provence, το πλέων εξειδικευμένο delicatessen με γαλλικά τυριά εξαιρετικής ποιότητας, και φυσικά θα μαγειρέψουμε και θα γευτούμε κλασικές και μη συνταγές.
40