Υλικά
Για 4 άτομα
300 γραμμάρια fusilli
2 κουταλιές ελαιόλαδο
250 γραμμάρια γαρίδες καθαρισμένες
250 γραμμάρια τοματίνια
1 σκελίδα σκόρδο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα
120 γραμμάρια ανθότυρο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε μια μεγάλη κατσαρόλα αλατισμένο νερό και βράζετε τα fusilli μέχρι να είναι al dente.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση και ψιλοκόβετε το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα τοματίνια μαζί με τις γαρίδες και το σκόρδο, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για 3-4 λεπτά.
Προσθέτετε τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια μαζί με την καπνιστή πάπρικα και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό.
Προσθέτετε τα fusillo μαζί με λίγο από το νερό στο οποίο έβραζαν και ανακατεύετε προσεχτικά.
Σερβίρετε σε μεγάλα, βαθιά ατομικά πιάτα με το ανθότυρο από πάνω, λίγο ελαιόλαδο και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.