Υλικά
Για 4 άτομα
480 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα
540 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
4 μπισκότα choco bloom Αλλατίνη
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε την λευκή κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια.
Τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το αφήνουμε να ζεσταθεί αρκετά αλλά να μην βράσει.
Αποσύρουμε το ζαχαρούχο γάλα από την φωτιά, προσθέτουμε με την ψιλοκομμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να ομογενοποιηθεί με το ζαχαρούχο γάλα.
Όταν το μείγμα είναι έτοιμο, προσθέτουμε το βούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει και να ενσωματωθεί το βούτυρο στο μείγμα.
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψάκι 20×20 εκ., στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε ολόκληρα μέσα τα choco bloom.
Τοποθετούμε το fudge λευκής σοκολάτας στο ψυγείο να κρυώσει καλά και να σταθεροποιηθεί για τουλάχιστον 3 ώρες.