Υλικά
Για 2 άτομα
1 συσκευασία φρέσκα λαχανικά Φρεσκούλης
12 γαρίδες καθαρισμένες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Για το dressing:
100 ml ελαιόλαδο
200 γραμμάρια ελαιόλαδο
70 γραμμάρια λεμόνι
40 γραμμάρια μουστάρδα
50 γραμμάρια μέλι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, την μουστάρδα, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με μία ηλεκτρική ράβδο τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και το αφήνετε να έρθει σε βρασμό.
Ανοίγετε την συσκευασία φρέσκων λαχανικών, βγάζετε τις baby πατάτες και τις βάζετε στην κατσαρόλα να βράσουν για 18 λεπτά.
Μόλις περάσουν τα 18 λεπτά προσθέτετε και τα υπόλοιπα λαχανικά της συσκευασίας και συνεχίζετε το βράσιμο για άλλα 6-7 λεπτά.
Όση ώρα βράζουν τα λαχανικά σε ένα μπολ τοποθετείτε τις γαρίδες, προσθέτετε το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε τις γαρίδες για 1½-2 λεπτά.
Αποσύρετε τις γαρίδες από το τηγάνι, τις τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με τα βρασμένα λαχανικά, περιχύνετε με το dressing μελιού-μουστάρδας, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.