Υλικά
Για 12 φωλιές
2 φύλλα κουρού
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές βούτυρο Lurpak
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
200 γραμμάρια portobello ψιλοκομμένα
200 γραμμάρια ασπρομανίταρα ψιλοκομμένα
200 γραμμάρια brown μανιτάρια ψιλοκομμένα
150 γραμμάρια μπέικον
300 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
100 γραμμάρια pasta & gratinar Arla
1 αυγό
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε όλα τα μανιτάρια, τα portobello, τα ασπρομανίταρα και τα brown μανιτάρια σε φέτες, το μπέικον σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά.
Προσθέτετε το μισό ελαιόλαδο και το μισό βούτυρο και σοτάρετε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια για 3-4 λεπτά προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αποσύρετε τα μανιτάρια σε ένα μπολ και ξαναβάζετε το ίδιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και βούτυρο.
Σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και το μπέικον μέχρι να μαραθεί και να μελώσει το κρεμμύδι και να βγάλει τα αρώματα του το μπέικον.
Τοποθετείτε το περιεχόμενο του τηγανιού στο μπολ με τα μανιτάρια, προσθέτετε το φρέσκο τυρί κρέμα μαζί με το pasta & gratinar, το αυγό, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύτε καλά.
Απλώνετε την ζύμη κουρού σε ένα ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο και κόβετε κυκλικά κομμάτια τα οποία τοποθετείτε σε μία βουτυρωμένη φόρμα για muffin.
Μοιράζετε ισομερώς την γέμιση με τα μανιτάρια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνος στους 180ο C, στον αέρα, για 20-25 λεπτά.