Υλικά
Για 4 άτομα
1 συσκευασία fish sticks από φιλέτο μπακαλιάρου Pescanova
Για την σαλάτα καλαμποκιού:
300 γραμμάρια καλαμπόκι
12 τοματίνια
200 γραμμάρια φουντίτσες μπρόκολο βρασμένο
1 αγγουράκι
Για το dressing λαδολέμονο:
160 ml ελαιόλαδο
50 ml χυμό λεμόνι
1 κουταλιά μέλι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Απλώνετε τα fish sticks σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, αντιστάσεις πάνω-κάτω, στους 220ο C για 14-15 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε τα υλικά για το dressing, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια σε τέταρτα κατά μήκος και το αγγουράκι σε κυβάκια.
Τοποθετείτε τα τοματίνια μαζί με το αγγουράκι, το μπρόκολο και το καλαμπόκι στο μπολ με το dressing και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε τα fish sticks σε μεγάλα ατομικά πιάτα με την σαλάτα καλαμποκιού δίπλα.