Υλικά
Για 2 άτομα
1 συσκευασία φιλέτο στήθος κοτόπουλο ελαιοπουλάκι Αγγελάκης
2 κολοκυθάκια
8 κόκκινα τοματίνια
8 κίτρινα τοματίνια
8 μαύρα τοματίνια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές λευκή κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι & λεμόνι
Ξύσμα και χυμό από 1 λάιμ
40 γραμμάρια baby ρόκα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής κόβετε με ένα μαντολίνο τα κολοκυθάκια σε λεπτές μακρόστενες φέτες, και με ένα κοφτερό μαχαίρι τα τοματίνια στην μέση και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ και προσθέτετε το ελαιόλαδο, την λευκή κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι & λεμόνι, το ξύσμα και το χυμό λάιμ, την baby ρόκα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Θωρακίζετε τα φιλέτα στήθος κοτόπουλο καλά από όλες τις πλευρές, να πάρουν καλό χρώμα και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αποσύρετε τα φιλέτα στήθος κοτόπουλο από το τηγάνι, τα τοποθετείτε σε ένα μικρό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 14-16 λεπτά.
Όταν τα φιλέτα στήθος κοτόπουλο είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από τον φούρνο, τα αφήνετε να ξεκουραστούν για 4-5 λεπτά, τα κόβετε σε 4-5 φέτες το κάθε ένα και τα σερβίρετε μαζί με την σαλάτα κολοκυθιού.