Υλικά
Για 4 άτομα
500 γραμμάρια φαρφάλες
200 γραμμάρια λιαστές τομάτες ψιλοκομμένες
1 μεγάλη κουταλιά πελτέ τομάτας
4 κουταλιές κάπαρη
2 σφηνάκια λευκό κρασί
100 γραμμάρια τυρί κρέμα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουταλάκια ελαιόλαδο
2 κουταλιές φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα ζυμαρικά, για 9 λεπτά, περίπου σε 4 λίτρα νερό αλατισμένο με λίγο χοντρό αλάτι.
Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα περιχύνετε με άφθονο νερό να κρυώσουν καλά.
Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Μόλις μαλακώσουν προσθέτετε τις λιαστές τομάτες ψιλοκομμένες και τον πελτέ τομάτας καθώς και την κάπαρη μαζί με το κρασί και ανακατεύετε καλά.
Προσθέτετε και τα βρασμένα ζυμαρικά, πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε.
Προσθέτετε τελευταία στιγμή όπως είναι ζεστά το τυρί κρέμα και ανακατεύετε για να λιώσει και πασπαλίζετε με τον φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι από πάνω.