Υλικά
Για 4 άτομα
1 συσκευασία γύρος χοιρινός Εν Ελλάδι Creta Farm
2 μεγάλες αραβικές πίτες
180 γραμμάρια σάλτσα τομάτας
1 πράσινη πιπεριά
1 πιπεριά Φλωρίνης
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές ελαιόλαδο
120 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη
120 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πράσινη πιπεριά και την πιπεριά Φλωρίνης σε μικρά μπαστουνάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τις πιπεριές μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον γύρο χοιρινό για 5-6 λεπτά μέχρι να μαραθούν οι πιπεριές και αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά.
Απλώνετε τις αραβικές πίτες σε ένα αντικολλητικό ταψί και μοιράζετε ισομερώς τα υλικά με την εξής σειρά, την σάλτσα τομάτας, τον χοιρινό γύρο με τις πιπεριές, την τριμμένη γραβιέρα και την τριμμένη μοτσαρέλα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα τα τυριά.