Εκτέλεση
Πλένετε καλά το σπανάκι και τις τομάτες, τις οποίες κόβετε οριζόντια σε λεπτές φέτες μαζί με αυγά.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το μπέικον για 1-2 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό και να βγάλει τα λιπαρά του.
Όση ώρα σοτάρετε το μπέικον σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το φιλέτο στήθος κοτόπουλο σε μικρά φιλετάκια.
Αποσύρετε το μπέικον από το τηγάνι, αφήνοντας τα λιπαρά του στο τηγάνι, προσθέτετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε τα φιλετάκια κοτόπουλου για 3-4 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αποσύρετε το κοτόπουλο από το τηγάνι, προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι και προσθέτετε τις φέτες ψωμιού για να φρυγανιστούν και από τις 2 μεριές σε σβηστή φωτιά, μόνο από την θερμοκρασία που έχει ήδη το τηγάνι.
Αποσύρετε το ψωμί από το τηγάνι, το τοποθετείτε σε ένα ξύλο κοπής και στήνετε τα υλικά με την εξής σειρά.
Αλείφετε μία φέτα ζυμωτό ψωμί με το βούτυρο, από πάνω την τομάτα, τα φιλετάκια κοτόπουλου, το baby σπανάκι από πάνω μία φέτα ζυμωτό ψωμί, βούτυρο, φρέσκο τυρί κρέμα, αυγό, μπέικον, havarti και τέλος κλείνετε με άλλη μία φέτα ψωμί,
Τοποθετείτε οδοντογλυφίδες στα δύο άκρα, κόβετε το club sandwich στην μέση με πριονωτό μαχαίρι και σερβίρετε.