Υλικά
Για 4 άτομα
800 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα
5 κουταλιές σούπας άχνη ζάχαρη
300 ml κρέμα γάλακτος
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 λάιμ
200 γραμμάρια μπισκότα digestive
80 γραμμάρια βούτυρο
250 γραμμάρια φράουλες κομμένες στα 4
Για την σάλτσα φράουλας:
250 γραμμάρια φράουλες
100 γραμμάρια ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα multi τοποθετείτε τα 250 γραμμάρια φράουλες μαζί με τα 100 γραμμάρια ζάχαρη και τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί μία σάλτσα
Σε ένα άλλο multi τοποθετείτε τα μπισκότα digestive, τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν σκόνη και τα βάζετε σε ένα μπολ.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνετε το βούτυρο, το προσθέτετε στα μπισκότα και με ένα κουτάλι ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί όλο το βούτυρο με τα μπισκότα.
Στρώνετε αυτό το μείγμα κάτω στο τσέρκι και το τοποθετείτε στο ψυγείο.
Τοποθετείτε στον κάδο ενός μίξερ το φρέσκο τυρί κρέμα μαζί με το ξύσμα του πορτοκαλιού και του λάιμ, την άχνη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος.
Χτυπάτε το μείγμα προσεχτικά με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μία αφράτη κρέμα.
Προσθέτετε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα που είναι στο τσέρκι και γεμίζετε καλά.
Τοποθετείτε το cheesecake στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρισμα.
Όταν το cheesecake παγώσει καλά, αφαιρείτε το τσέρκι, τοποθετείτε τις κομμένες φράουλες πάνω στην κρέμα, περιχύνετε με την σάλτσα φράουλας και σερβίρετε.