Υλικά
Για 2 άτομα
4 αυγά
250 γραμμάρια κομμάτι σαλάμι πικάντικο με ελαιόλαδο Εν Ελλάδι Creta Farms
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
10 τοματίνια κομμένα στην μέση
200 γραμμάρια σάλτσα τομάτας
180 γραμμάρια φέτα χοντροσπασμένη
2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση, το πικάντικο σαλάμι σε κυβάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα κυβάκια πικάντικο λουκάνικο για 1-2 λεπτά, προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με τα τοματίνια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά. Προσθέτετε την σάλτσα τομάτας μαζί με το φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι, σπάτε προσεχτικά τα αυγά μέσα στην σάλτσα, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε τα αυγά να μαγειρευτούν για 2-3 λεπτά.
Προσθέτετε την χοντροσπασμένη φέτα, συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 1-2 λεπτά και σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.