Υλικά
Για 2 άτομα
4 αυγά
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές βούτυρο light Lurpak
½ συσκευασία λουκάνικα κοκτέιλ Εν Ελλάδι Creta Farms
½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
10 γραμμάρια τοματίνια κομμένα στα 4
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
3 κουταλιές φρέσκο τυρί κρέμα Arla
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το κουλούρι Θεσσαλονίκης σε μικρές μπουκιές, την πράσινη πιπεριά σε κυβάκια, τα τοματίνια στην μέση και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο και 2 κουταλιές βούτυρο light.
Σοτάρετε την πράσινη πιπεριά μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε τις μπουκιές από το κουλούρι Θεσσαλονίκης και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
Προσθέτετε τα τοματίνια, σοτάρετε για άλλο 1 λεπτό και τοποθετείτε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα μπολ.
Τοποθετείτε το τηγάνι πάλι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο μαζί με το υπόλοιπο βούτυρο light και σοτάρετε τα λουκάνικα κοκτέιλ για 2-3 λεπτά.
Όση ώρα σοτάρετε τα λουκάνικα, σε ένα μπολ σπάτε τα αυγά, προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε καλά με ένα πιρούνι.
Προσθέτετε τα αυγά στο τηγάνι, ανακατεύετε καλά για 1 λεπτό, προσθέτετε τις 2 κουταλιές φρέσκο τυρί κρέμα και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να ψηθούν τα αυγά και λιώσει το φρέσκο τυρί κρέμα.
Σερβίρετε τα αυγά με τα λουκάνικα σε ένα μεγάλο, ατομικό πιάτο με το κουλούρι Θεσσαλονίκης και τα λαχανικά από πάνω, το υπόλοιπο φρέσκο τυρί κρέμα και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.