Υλικά
Για 24 γλυκάκια
1 συσκευασία φύλλο κουρού Χρυσή Ζύμη
3 μπανάνες
220γραμμάρια ταχίνι
80 γραμμάρια μέλι
60 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις μπανάνες σε λεπτές φέτες.
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε το ταχίνι μαζί με το μέλι και ανακατεύετε καλά.
Απλώνετε τα φύλλα κουρού σε έναν καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο και κόβετε το κάθε φύλλο σε 12 τετράγωνα.
Μοιράζετε ισομερώς το ταχίνι με το μέλι, και το απλώνετε καλά στην επιφάνεια των φύλλων.
Μοιράζετε τις λεπτές φέτες μπανάνας και πάνω τους τρίβετε την μαύρη σοκολάτα.
Κλείνετε τα πιτάκια διπλώνοντας τις 4 άκρες κάθε φύλλου προς τα μέσα, συγκεντρώνοντας όλες τις άκρες στο κέντρο.
Τοποθετείτε τα πιτάκια σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C, στον αέρα, για 18-20 λεπτά.