Υλικά
Για 4 άτομα
300 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150 γραμμάρια φράουλες
100 γραμμάρια μέλι ελάτου
2 πρέζες αλάτι
Εκτέλεση
Πλένετε καλά και καθαρίζετε τις φράουλες, τις τοποθετείτε σε ένα μικρό μίξερ και τις χτυπάτε μέχρι να πολτοποιηθούν.
Τοποθετείτε τον πολτό φράουλας στον κάδο ενός μίξερ μαζί με το μέλι, το βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια και το αλάτι και τα χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά και να αφρατέψει το βούτυρο.
Αποσύρετε το αρωματικό βούτυρο από το μίξερ, το τοποθετείτε σε ένα μπολ, το σκεπάζετε και το τοποθετείτε στο ψυγείο.