Υλικά
Για 4 άτομα
1 μπουτάκι από αρνάκι κομμένο σε φέτες
4 κουταλιές ελαιόλαδο
5 κουταλιές μουστάρδα με ρίγανη και θυμάρι
3 κουταλιές πελτέ τομάτας
6 φρέσκα κρεμμυδάκια χοντροκομμένα
5-6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
50 ml ζωμό κοτόπουλο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Θωρακίζετε τα κομμάτια από το μπουτάκι αρνιού έτσι ώστε να πάρει καλό χρώμα από όλες τις πλευρές, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τοποθετείτε τα κομμάτια από το αρνάκι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε, τον ζωμό κοτόπουλο, την μουστάρδα, τον πελτέ τομάτας, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε πολύ καλά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε πάνω στον πάγκο της κουζίνας 1 φύλλο αντικολλητικό χαρτί Sanitas κομμένο σε φύλλα, και τοποθετείτε 2 κομμάτια αρνάκι λίγα από τα φρέσκα κρεμμυδάκια και λίγο φρέσκο θυμάρι.
Κλείνετε το αντικολλητικό χαρτί σαν φάκελο και χρησιμοποιείτε σπάγκο μαγειρικής για να το δέσετε.
Επαναλαμβάνετε την διαδικασία και με τα υπόλοιπα κομμάτια του αρνιού.
Τοποθετείτε όλους τους φακέλους σε ένα αντικολλητικό ταψί μαζί με ½ κούπα νερό, σκεπάζετε καλά με αλουμινόχαρτο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο βαθμούς για 1 ώρα και 45 λεπτά ελέγχοντας κατά την διάρκεια αν χρειάζεται συμπλήρωμα σε υγρά.