Υλικά
Για 4 άτομα
4 αραβικές πίτες
200 γραμμάρια μοτσαρέλα
800 γραμμάρια μαριναρισμένη τηγανιά Μοσχαρίσια Μπούμπας
1 σφηνάκι Μαυροδάφνη
2 κρεμμύδια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές πελτέ τομάτας
4-5 σταγόνες tabasco
3 τομάτες
200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα κρεμμύδια στην μέση και μετά σε λεπτές φέτες, τις τομάτες σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε τις αραβικές πίτες σε ένα ρηχό, αντικολλητικό ταψί, πασπαλίζετε από πάνω την τριμμένη μοτσαρέλα και τις τοποθετείτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C, στις αντιστάσεις, πάνω-κάτω, για 3-4 λεπτά, να λιώσει η μοτσαρέλα.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 1-2 λεπτά, προσθέτετε τον πελτέ τομάτας, ανακατεύετε καλά, σβήνετε με την μαυροδάφνη και προσθέτετε τις ψιλοκομμένες τομάτες.
Συνεχίζετε το μαγείρεμα για 3-4 λεπτά, να βγάλει λίγο τα υγρά της η τομάτα, προσθέτοντας το tabasco και πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τοποθετείτε ένα άλλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο.
Σοτάρετε την μοσχαρίσια, μαριναρισμένη τηγάνια για 3-4 λεπτά, να πάρει ωραίο χρώμα και να παραμείνει ζουμερή.
Σερβίρετε πάνω στις αραβικές πίτες την μοσχαρίσια τηγανιά, από πάνω τις σοταρισμένες τομάτες με το γιαούρτι και τέλος τα λεπτοκομμένα κρεμμύδια με τον μαϊντανό.