Υλικά
Για 2 άτομα
2 μεγάλες τορτίγιες
1 συσκευασία surimi sticks με γεύση καβουριού Pescanova
1 καρότο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 κολοκυθάκι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
40 ml ελαιόλαδο
Ξύσμα και χυμό από 1 λάιμ
Για το spread αβοκάντο:
1 αβοκάντο, ώριμο
Χυμό από 1 λάιμ
½ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μικρή τομάτα ψιλοκομμένη
1 κουταλιά κόλιανδρο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Για το spread αβοκάντο, κόβετε στην μέση τα αβοκάντο, αφαιρείτε το κουκούτσι, τα καθαρίζετε εξωτερικά και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Λιώνετε τα αβοκάντο με ένα πιρούνι και προσθέτετε το κρεμμύδι, την τομάτα, τον κόλιανδρο, το χυμό λάιμ, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πιπεριά Φλωρίνης σε μικρά μπαστουνάκια και ψιλοκόβετε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Στο ίδιο ξύλο κοπής στο χοντρό μέρος ενός τρίφτη τρίβετε το καρότο μαζί με το κολοκύθι και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Προσθέτετε το ελαιόλαδο μαζί με το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Απλώνετε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και μοιράζετε ισομερώς όλα τα υλικά, το spread αβοκάντο, από πάνω τα λαχανικά και τέλος τα surimi sticks.
Τυλίγετε τις τορτίγιες, κόβετε στην μέση, ελαφρώς διαγώνια και σερβίρετε.