Υλικά
Για 4 άτομα
100 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
250 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
115 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
165 γραμμάρια φέτα τριμμένη
80 γραμμάρια παρμεζάνα
2 κουταλιές μέλι ανθέων
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το πανάρισμα:
60 γραμμάρια σχοινόπρασο
30 γραμμάρια καπνιστή πάπρικα
30 γραμμάρια παπαρουνόσπορο
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτετε όλα τα τυριά, την παρμεζάνα, την γραβιέρα, την φέτα, το φρέσκο τυρί κρέμα , την φρυγανιά και το μέλι.
Ανακατεύετε καλά το μείγμα με τα χέρια σας μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά όλα τα υλικά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε το σχοινόπρασο και το τοποθετείτε σε ένα πιάτο.
Σε 2 μικρά μπολάκι τοποθετείτε στο ένα την καπνιστή πάπρικα και στο άλλο τον παπαρουνόσπορο.
Πλάθετε το μείγμα από τις τυρομπουκιές σε μικρές μπουκίτσες και τις τοποθετείτε σε μία επιφάνεια κοπής.
Πανάρετε τις τυρομπουκιές στα 3 διαφορετικά υλικά, τα τοποθετείτε σε μία πιατέλα και σερβίρετε