Υλικά
Για 2 άτομα
2 μεγάλες τορτίγιες
1 τομάτα κομμένη σε φέτες
40 γραμμάρια baby σπανάκι
2 αυγά
2 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε φέτες
60 γραμμάρια καλαμπόκι
1 αβοκάντο ώριμο
Χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ
½ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μεσαία τομάτα ψιλοκομμένη
2 κουταλιές κόλιανδρο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το κρεμμύδι και τα αγγουράκια τουρσί σε λεπτές φέτες.
Τοποθετείτε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το κρεμμύδι για 1 λεπτό, σπάτε μέσα τα 2 αυγά, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Όταν τα αυγά είναι έτοιμα τα αποσύρετε από το τηγάνι και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την τομάτα σε φέτες, καθαρίζετε το αβοκάντο και το κόβετε και αυτό σε φέτες.
Απλώνετε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και μοιράζετε ισομερώς τα υλικά με την εξής σειρά, τις φέτες τομάτας, το αβοκάντο, το αγγουράκι τουρσί, το καλαμπόκι, το baby σπανάκι και τα αυγά με το κρεμμύδι.
Τυλίγετε σφιχτά τις τορτίγιες σε ρολό και κόβετε με ένα κοφτερό μαχαίρι διαγώνια στην μέση και σερβίρετε.