Υλικά
Για 4 άτομα
1 πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
2 κουταλιές βούτυρο
250 γραμμάρια μαυρομάτικα φασόλια Agrino βρασμένα
70 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
70 γραμμάρια μανούρι χοντροκομμένο
70 γραμμάρια φέτα χοντροσπασμένη
15 τοματίνια
70 γραμμάρια ελιές ροδέλα
4 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πιπεριές στην μέση και βγάζετε τα σπόρια και ψιλοκόβετε τα τοματίνια στα 4.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το βούτυρο.
Σοτάρετε ελαφρώς τις πιπεριές για 2-3 λεπτά πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όση ώρα σοτάρετε τις πιπεριές σε ένα μπολ τοποθετείτε τα υλικά για την γέμιση, τα μαυρομάτικα, το κασέρι, το μανούρι, την φέτα, τα ψιλοκομμένα τοματίνια, τις ελιές ροδέλα και το μισό ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και ανακατεύετε καλά.
Αποσύρετε τις πιπεριές από το τηγάνι, τις τοποθετείτε σε ένα αντικολλητικό ταψί και μοιράζετε ισομερώς την γέμιση.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις πάνω-κάτω, στους 200ο C για 10-12 λεπτά.