Υλικά
Για 12-14 λουκανοπιτάκια
1 φύλλο σφολιάτας
3 λουκάνικα με ελιά και μανούρι Μουτεβελής
150 γραμμάρια σάλτσα τομάτας
150 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
100 γραμμάρια μουστάρδα πικάντικη
2 κουταλιές σουσάμι
Εκτέλεση
Σε ένα καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο απλώνετε το φύλλο σφολιάτας και το κόβετε σε 3 ίσα μέρη, αρκετά μεγάλα για να τυλιχτούν μέσα τα λουκάνικα.
Μοιράζετε ισομερώς στα τρία κομμάτια την σάλτσα τομάτας, από πάνω την τριμμένη γραβιέρα, πάνω τις τα λουκάνικα με ελιά και μανούρι και τέλος πάνω στα λουκάνικα μοιράζετε την μουστάρδα.
Τυλίγετε το φύλλο σφολιάτας κλείνοντας το καλά από όλες τις πλευρές, τα τοποθετείτε σε ένα αντικολλητικό ταψί με το κλείσιμο προς τα κάτω, περνάτε την πάνω μεριά της σφολιάτας με λίγο νερό με την βοήθεια ενός πινέλου και πασπαλίζετε με το σουσάμι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ο C για 25-30 λεπτά και όταν είναι έτοιμα τα αποσύρετε από τον φούρνο, τα αφήνετε να κρυώσουν ελαφρώς και με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβετε σε μπουκιές.