Υλικά
Για 2 άτομα
1 συσκευασία λουκανικομπουκιές Μουτεβελής
3 πιπεριές Φλωρίνης
3 κουταλιές ελαιόλαδο
15 τοματίνια
1 πράσο ψιλοκομμένο
100 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
100 γραμμάρια φέτα χοντροτριμμένη
100 γραμμάρια cheddar ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις λουκανικομπουκιές στα 4 κατά μήκος και ψιλοκόβετε τα τοματίνια μαζί με το πράσο.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε τις λουκανικομπουκιές μαζί με το πράσο για 2-3 λεπτά.
Προσθέτετε τα τοματίνια, συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό, αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά και τοποθετείτε το περιεχόμενο του σε ένα μπολ.
Προσθέτετε την τριμμένη γραβιέρα μαζί με την χοντροσπασμένη φέτα, το ψιλοκομμένο cheddar, τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πιπεριές Φλωρίνης στην μέση κατά μήκος, τις τοποθετείτε σε ένα αντικολλητικό ταψί και τις γεμίζετε με την γέμιση με τις λουκανικομπουκιές.
Ψήνετε τις πιπεριές Φλωρίνης σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο βαθμούς για 14-16 λεπτά.