Κοπανάκια με Carolina sauce

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    20-25'

Υλικά

Για 4 άτομα

12 κοπανάκια κοτόπουλο
Για την Carolina BBQ sauce:
240 γραμμάρια πικάντικη μουστάρδα
120 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
80 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
180 γραμμάρια μηλόξιδο
60 ml νερό
1 κουταλάκι καυτερή πάπρικα
1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
10 ml soya sauce
40 γραμμάρια βούτυρο Lurpak λιωμένο

Εκτέλεση

Με ένα κοφτερό μικρό μαχαίρι κάνετε βαθιές κάθετες τομές στα κοπανάκια, τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την Carolina BBQ sauce, την πικάντικη μουστάρδα, την μαύρη ζάχαρη, την καστανή ζάχαρη, το μηλόξιδο, το νερό, την καυτερή πάπρικα, την καπνιστή πάπρικα, την soya sauce και το λιωμένο βούτυρο και με ένα pimer τα χτυπάτε μέχρι να ενσωματωθούν καλά όλα τα υλικά.
Προσθέτετε τα κοπανάκια στο μπολ με την Carolina BBQ sauce και ανακατεύετε πάρα πολύ καλά.
Ανάβετε το BBQ, βγάζετε τα κοπανάκια από την μαρινάδα, την οποία φυλάτε στην άκρη και τα ψήνετε για 20-25 λεπτά, γυρνώντας τα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και αλείφοντας τα συχνά με την Carolina BBQ sauce με την βοήθεια ενός πινέλου.
Όταν τα κοπανάκια είναι έτοιμα τα αποσύρετε από το BBQ και σερβίρετε.

Video

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ

×