Υλικά
Για 4 άτομα
800 γραμμάρια κολοκυθάκια
160 γραμμάρια σκληρό τυρί Δανίας Arla τριμμένο
160 γραμμάρια ρεγκάτο Arla τριμμένο
360 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
100 γραμμάρια μοτσαρέλα Arla τριμμένη
160 γραμμάρια λιαστή τομάτα κομμένη σε μπαστουνάκια
3 φρέσκα κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα
4 αυγά
100 γραμμάρια βούτυρο Lurpak λιωμένο
1 κουταλάκι baking powder
300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γραμμάρια βούτυρο Lurpak λιωμένο
Λίγο καλαμποκάλευρο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Στο χοντρό μέρος ενός τρίφτη τρίβετε τα κολοκυθάκια, τα πασπαλίζετε με λίγο αλάτι, ανακατεύετε καλά, τα τοποθετείτε σε ένα σουρωτήρι ζυμαρικών και τα αφήνετε για 15-20 λεπτά.
Πριν χρησιμοποιήσετε τα κολοκυθάκια τα στραγγίζετε πολύ καλά με τα χέρια σας να φύγουν όσα περισσότερα υγρά γίνεται και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Προσθέτετε το σκληρό τυρί Δανίας, το ρεγκάτο, το φρέσκο τυρί κρέμα, την μοτσαρέλα, την λιαστή τομάτα, τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα αυγά, τα 100 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο, το baking powder, το αλεύρι, ελάχιστο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να αναμιχτούν καλά τα υλικά.
Αλείφετε με λίγο από τα 100 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο το ταψί, πασπαλίζετε με λίγο καλαμποκάλευρο και απλώνετε το μείγμα της τυρόπιτας.
Περιχύνετε με το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο κελσίου για 45-50 λεπτά.