Εκτέλεση
Τοποθετείτε μια μεγάλη κατσαρόλα αλατισμένο νερό και βράζετε τα λιγκουίνι για 10-11 λεπτά μέχρι αν είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα λιγκουίνι, τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί και προσθέτετε το βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Ανακατεύετε το βούτυρο μέχρι να λιώσει και να ξεκινήσει να αφρίζει και συνεχίζετε το μαγείρεμα, προσθέτοντας το κουκουνάρι.
Μόλις το βούτυρο να πάρει ένα ελαφρύ καφέ χρώμα και βγάλει αρώματα φουντουκιού, προσθέτετε τα 2 αυγά, αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά και ψήνετε τα αυγά λούζοντας τα με το βούτυρο.
Σουρώνετε τα λιγκουίνι, τα τοποθετείτε πάλι στην κατσαρόλα, προσθέτετε το φρέσκο τυρί κρέμα μαζί με το σκληρό τυρί Δανίας, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα τα λιγκουίνι με τα τυριά και από πάνω τα αυγά με το βούτυρο και το κουκουνάρι.