Υλικά
Για 2 άτομα
1 συσκευασία σαλάτα καπριτσιόζα Φρεσκούλης
7 μικρές μοτσαρέλες
2 ραπανάκια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
6 λιαστές τομάτες
Για το dressing:
200 γραμμάρια ελιές ροδέλα
100 γραμμάρια ελαιόλαδο
3 κουταλιές κρέμα βαλσαμικού με σύκο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μίξερ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing, τις ελιές ροδέλα, το ελαιόλαδο, την κρέμα βαλσαμικού με σύκο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες, τις λιαστές τομάτες στην μέση κατά μήκος και ψιλοκόβετε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε την σαλάτα καπριτσιόζα μαζί με τις μικρές μοτσαρέλες, τα ραπανάκια, το φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τις λιαστές τομάτες περιχύνετε με το dressing, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.