Υλικά
Για 4 άτομα
4 ροδάκινα κομμένα στα 8
2 κουταλιές βούτυρο
4 κουταλιέςλευκή κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι & λεμόνι
250 γραμμάρια μανούρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
4 φέτες προσούτο
40 γραμμάρια baby ρόκα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε μέσα το βούτυρο.
Σοτάρετε τα ροδάκινα μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα, τα αποσύρετε από το τηγάνι και τα τοποθετείτε σε ένα μικρό αντικολλητικό ταψάκι.
Περιχύνετε τα ροδάκινα με την λευκή κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι & λεμόνι, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύετε καλά και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ο κελσίου για 8-10 λεπτά.
Ξαναβάζετε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτετε το ελαιόλαδο και δίνετε ωραίο χρώμα στο μανούρι και από τις 2 μεριές.
Σε ένα μεγάλο πιάτο τοποθετείτε στο κέντρο το μανούρι, περιμετρικά τα ψητά ροδάκινα και το προσούτο, πάνω στο μανούρι την ρόκα και τέλος περιχύνετε την σαλάτα με άλλη λίγη κρέμα βαλσαμικού μηλόξιδο.