Υλικά
Για 4 άτομα
2 συσκευασίες αφράτη ζύμη για πίτσα
80 γραμμάρια βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στην μέση
80 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
80 γραμμάρια cheddar τριμμένο
80 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
1 κουταλιά θυμάρι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά ρίγανη ψιλοκομμένη
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ανοίγετε την αφράτη ζύμη για πίτσα και όπως είναι ρολό την κόβετε στην μέση κατά μήκος και μετά σε 20 ισοβαρή, μικρά κομμάτια, την κάθε μία.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα τυριά, την παρμεζάνα, το cheddar και την γραβιέρα μαζί με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα άλλο μικρό μπολ τοποθετείτε τα φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά, το θυμάρι, την ρίγανη και τον μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.
Τοποθετείτε το βούτυρο σε ένα μικρό κατσαρολάκι μαζί με το σκόρδο και το βάζετε σε χαμηλή φωτιά να λιώσει.
Πλάθετε τα κομμάτια της ζύμης σε στρογγυλές μπουκιές, τα περνάτε πρώτα από το λιωμένο βούτυρο και μετά από τα τριμμένα τυριά, πιέζοντας τα στο χέρι σας ελαφρά για να κολλήσουν τα τυριά.
Τοποθετείτε τις παναρισμένες μπάλες ζύμης σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ την μία δίπλα με την άλλη.
Πασπαλίζετε με τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και με λίγο από το μείγμα τυριών.
Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο κελσίου για 15-20 λεπτά.