Το Alexandros Papandreou Cooking studio, υποδέχεται τον Χρήστο Βέργαδο, με αφορμή το καινούριο του βιβλίο, για ένα «λαχταριστό» σεμινάριο.
Ο αγαπημένος Pastry Chef, έρχεται για πρώτη φορά στο Alexandros Papandreou Cooking studio και το μετατρέπει με την βοήθεια του Αλέξανδρου, σε «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής»!
Το Alexandros Papandreou Cooking studio, υποδέχεται τον Χρήστο Βέργαδο, με αφορμή το καινούριο του βιβλίο, για ένα «λαχταριστό» σεμινάριο.
Ο αγαπημένος Pastry Chef, έρχεται για πρώτη φορά στο Alexandros Papandreou Cooking studio και το μετατρέπει με την βοήθεια του Αλέξανδρου, σε «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής»!
Στο ολοκαίνουριο βιβλίο του Χρήστου Βέργαδου, με τον ομώνυμο τίτλο, Σχολειό Ζαχαροπλαστικής, μπορείτε να μάθετε πώς να φτιάχνετε τα πιο λαχταριστά γλυκά.
Μέσα από την ελκυστική φωτογράφηση και τις συνταγές βήμα βήμα, θα μάθετε πώς να παρασκευάσετε μια απλή μους σοκολάτας, πώς να ετοιμάσετε μια αφράτη κερασόπιτα και πώς να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα πρωτότυπο τσίζκεϊκ ή μια λαχταριστή τούρτα σοκολάτας με γεύση μέντας. Στις πρώτες σελίδες κάθε ενότητας θα ανακαλύψετε μικρά μυστικά και τεχνικές, καθώς και οδηγίες για να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία ζαχαροπλαστικής.
Ένα υπέροχο βιβλίο με 80 απολαυστικά γλυκά που πετυχαίνουν!
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.
Το σεμινάριο Χρήστος Βέργαδος – “Σχολείο Ζαχαροπλαστικής”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στο Alexandros Papandrou Cooking studio.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να κρατήσεις θέση για το σεμινάριο, πάτησε εδώ