Υλικά
Για 4-6 άτομα
250 γραμμάρια κουβερτούρα
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 συσκευασία Γεμάτα & τραγανά gianduja chocolate Αλλατίνη
80 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε την λευκή κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τα γεμιστά μπισκότα σε τέταρτα.
Σε ένα μπεν-μαρί τοποθετούμε την κουβερτούρα, σπασμένη σε μικρά κομμάτια, μαζί με την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να αναμιχτούν τα 2 υλικά.
Όταν η σοκολάτα είναι έτοιμη, την αποσύρουμε από το κατσαρολάκι σε ένα μπολ, την ανακατεύουμε λίγο να κρυώσει, προσθέτουμε τα γεμιστά μπισκότα και την λευκή κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνετε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγετε δίνοντας του ένα κυλινδρικό σχήμα.
Τοποθετείτε το μωσαϊκό στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά.