Black forest με γεμιστά μπισκότα

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΥΞΗΣ
    30'

Υλικά

Για 4 άτομα

2 συσκευασίες Γεμάτα & τραγανά strawberry secret Αλλατίνη
Για την κρέμα:
600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
60 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
Για τα μπισκότα:
200 γραμμάρια μαρμελάδα κόκκινων φρούτων
2-3 κουταλιές λικέρ kirsch
4-5 κουταλιές νερό
Για το στήσιμο:
400 γραμμάρια βύσσινα ή κεράσια από κονσέρβα

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μίξερ τοποθετούμε την μαρμελάδα κόκκινων φρούτων μαζί με το λικέρ kirsch και το νερό και τα χτυπάμε καλά.
Στον κάδο ενός μίξερ τοποθετούμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη ζάχαρη και τα χτυπάμε, με το σύρμα, σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να δημιουργηθεί μία σφιχτή σαντιγί.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τα γεμιστά μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
Στήνουμε την black forest σε ποτήρια τοποθετώντας πρώτα λίγα μπισκότα, από πάνω περιχύνουμε με λίγη από την μαρμελάδα, μία στρώση σαντιγί, πάνω της βύσσινα, άλλη λίγη σαντιγί και επαναλαμβάνουμε τις ίδιες στρώσεις άλλες 2 φορές.
Τέλος, στολίζουμε με λίγα μπισκότα και λίγα βύσσινα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΒΥΣΣΙΝΟ

ΔΡΟΣΕΡΟ

ΣΑΝΤΙΓΙ

×