Υλικά
Για 4 άτομα
2 συσκευασίες κοπανάκια Αγγελάκης
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 πράσο
400 γραμμάρια σάλτσα
500 γραμμάρια πέννες
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε το πράσο.
Τοποθετείτε μία σοτέζα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το ψιλοκομμένο πράσο για 1-2 λεπτά και προσθέτετε τα κοπανάκια συνεχίζοντας το σοτάρισμα μέχρι να πάρουν χρώμα τα κοπανάκια, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε την σάλτσα τομάτας μαζί με βραστό νερό, το αφήνετε να πάρει μία βράση, χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε τα κοπανάκια να μαγειρευτούν για 25-30 λεπτά.
Προσθέτετε τις πέννες μαζί με όσο βραστό νερό χρειάζεται μέχρι να μαγειρευτούν και αυτές μαζί με τα κοπανάκια και να δέσει το φαγητό.
Όταν τα κοπανάκια με τις πέννες είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από την φωτιά, περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.