Υλικά
Για 4 άτομα
1 συσκευασία μπούτι κοτόπουλο Αγγελάκη
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 καρότο
1 κρεμμύδι
2-3 φύλλα δάφνης
6-7 κόκκους μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι χοντροκόβετε το καρότο και το κρεμμύδι.
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το καρότο και το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας διαρκώς, για να μην πάρουν χρώμα.
Κόβετε τα μπούτια κοτόπουλο στην μέση, τα προσθέτετε στην κατσαρόλα και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
Αφήνουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει λίγο χρώμα και προσθέτετε τους κόκκους πιπεριού και τα φύλλα δάφνης.
Προσθέτετε παγωμένο νερό και το αφήνετε να βράσει ξαφρίζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Μόλις το νερό βράσει, χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε το ζωμό, ξεσκέπαστο να βράσει για 40-45 λεπτά.