Υλικά
Για 24 κεκάκια
Για την βάση:
500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
6 αυγά
240 ml γάλα
120 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
Γέμιση 1η:
100 γραμμάρια ψητή γαλοπούλα ‘Χωρίς’ Εν Ελλάδι Creta Farms
100 γραμμάρια ψητό κοτόπουλο Εν Ελλάδι Creta Farms
100 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
80 γραμμάρια καλαμπόκι
Γέμιση 2η:
200 γραμμάρια παριζάκι Εν Ελλάδι Creta Farms
120 γραμμάρια φέτα
80 γραμμάρια πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετείτε τα αυγά μαζί με το βούτυρο και τα χτυπάτε με ένα σύρμα καλά.
Προσθέτετε το γάλα μαζί με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 1-2 λεπτά.
Προσθέτετε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κουταλιά-κουταλιά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί το αλεύρι.
Όταν η ζύμη ξεκινάει και σκληραίνει αφήνετε το σύρμα και συνεχίζετε το ανακάτεμα με μια μαρίζα.
Όταν η ζύμε είναι έτοιμη, μοιράζετε την ζύμη, ισόποσα σε 2 μπολ για να τοποθετήσετε τις 2 γεμίσεις.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε σε κυβάκια την ψητή γαλοπούλα μαζί με το ψητό κοτόπουλο και τα τοποθετείτε σε στο 1ο μπολ μαζί με το καλαμπόκι και την γραβιέρα κομμένη και αυτή σε κυβάκια.
Ανακατεύετε καλά, να μοιραστούν τα υλικά ομοιόμορφα μέσα στην ζύμη.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την το παριζάκι και την πιπεριά Φλωρίνης σε μικρά κυβάκια, χοντροσπάτε την φέτα και τα τοποθετείτε όλα μέσα στο 2ο μπολ.
Ανακατεύετε καλά και αυτήν την γέμιση, να μοιραστούν τα υλικά ομοιόμορφα μέσα στην ζύμη.
Τοποθετείτε την ζύμη σε μικρές φόρμες muffin και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C, για 25-30 λεπτά.