Υλικά
Για 4 άτομα
10 bao bun
1 συσκευασία κοτομπουκιές Εν Ελλάδι Creta Farms
10 τοματίνια
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα
150 γραμμάρια μαρούλι ψιλοκομμένο
Για το spread λιαστής τομάτας:
250 γραμμάρια τυρί κρέμα
100 γραμμάρια λιαστή τομάτας
30 γραμμάρια νερό
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Για το spread λιαστής τομάτας, τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μίξερ, το φρέσκο τυρί κρέμα, την λιαστή τομάτα, το νερό και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί μία αλοιφή.
Απλώνετε τις κοτομπουκιές σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210ο C για 10-11 λεπτά.
Ατμίζετε τα bao buns μέχρι να ξεπαγώσουν και να μαλακώσουν και τα τοποθετείτε σε μια επιφάνεια κοπής.
Γεμίζετε τα μισά με το φρέσκο τυρί κρέμα, τα τοματίνια κομμένα σε τέταρτα και τέλος τις κοτομπουκιές και τα υπόλοιπα με το spread λιαστής τομάτας, το ψιλοκομμένο μαρούλι και τις κοτομπουκιές.