Υλικά
Για 4 άτομα
6 φύλλα κιχί
150 γραμμάρια ελαιόλαδο
150 γραμμάρια φέτα χοντροσπασμένη
150 γραμμάρια ανθότυρο χοντροσπασμένο
150 γραμμάρια σκληρό τυρί Δανίας Arla
200 γραμμάρια μοτσαρέλα Arla
2 αυγά
2 κουταλιές θυμάρι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετείτε την φέτα, χοντροσπασμένη με τα χέρια σας, το ανθότυρο χοντροσπασμένο με τα χέρια σας, το σκληρό τυρί Δανίας την μοτσαρέλα, τα αυγά, το θυμάρι, τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Αλείφετε ένα ορθογώνιο αντικολλητικό ταψί με το ελαιόλαδο και απλώνετε τα 3 φύλλα κιχί, λαδώνοντας το κάθε ένα ξεχωριστά.
Απλώνετε το μείγμα με τα τυριά και τοποθετείτε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα κιχί, λαδώνοντας, και αυτά, το κάθε ένα ξεχωριστά.
Γυρνάτε προς τα μέσα τα φύλλα κιχί που περισσεύουν, δημιουργώντας μια μπορντούρα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200ο C, πάνω κάτω αντιστάσεις, τοποθετώντας χαμηλά το ταψί για 45-50 λεπτά.