Υλικά
Για 2 άτομα
150 γραμμάρια baby σπανάκι
80 γραμμάρια baby ρόκα
100 γραμμάρια σαλάτα κομμένη με τα χέρια
100 γραμμάρια ραντίτσιο κομμένο με τα χέρια
200 γραμμάρια φιλέτο στήθος κοτόπουλο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 αγγουράκι κομμένο σε φέτες
20 τοματίνια κομμένα στην μέση
80 γραμμάρια sweet & chili dip
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Για το dressing:
120 ml ελαιόλαδο
30 ml χυμό λάιμ
3 κουταλιές λευκή κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι & λεμόνι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το φιλέτο στήθος κοτόπουλο σε μικρά φιλετάκια και τα πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά προσθέτετε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα φιλετάκια κοτόπουλου για 4-5 λεπτά να πάρουν καλό χρώμα από παντού, σβήνετε με την sweet & chili dip, συνεχίζετε για άλλο 1 λεπτό το σοτάρισμα και αποσύρετε το κοτόπουλο από το τηγάνι.
Σε ένα multi τοποθετείτε τα υλικά για το dressing, τα 90 ml ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, την λευκή κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι & λεμόνι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε το baby σπανάκι μαζί με την baby ρόκα, την σαλάτα, το ραντίτσιο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα τοματίνια, το αγγουράκι, και φιλετάκια κοτόπουλου, περιχύνετε με το dressing, ανακατεύετε καλά και προσεχτικά και σερβίρετε.